BREAKING: Géén MXGP Lommel in augustus + Reactie organisatie

BREAKING: Géén MXGP Lommel in augustus + Reactie organisatie
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Zonet heeft de Belgische Premier Wilmès aangekondigd dat massa-evenementen tot en met 31 augustus zullen worden verboden. Dit omwille van de volksgezondheid, die vanwege de COVID19 pandemie die de hele wereld teistert, niet gegarandeerd kan worden op zulke evenementen.

Voor ons motorcrossliefhebbers betekent dit dus tevens ook dat de Grote Prijs van Lommel niet zal plaatsvinden op zijn oorspronkelijke datum van 1 en 2 augustus. We namen alvast contact op met Jo De Munck, één van de drijvende krachten achter de organisatie van de Belgische MXGP ronde.

Klik hieronder op het > Play icoon om de reactie te beluisteren.


Tekst & Interview: Matthias Van Eeckhoven
Foto: Gino Maes

Uw reacties