X

Jean Michel Bayle zelf getroffen door coronavirus!

De Franse motorcrosser was als één van de eerste om ons te waarschuwen voor het COVID-19 virus. Hij riep op om in ons kot te blijven maar raakte zelf besmet met het vermaledijde virus. Hij moest naar het ziekenhuis en is nu weer thuis om verder te herstellen.

Jean Michel Bayle: “Bedankt voor al uw berichten en foto’s om mijn verjaardag te vieren. Ik kon er niet echt van genieten omdat ik sinds het begin van de opsluiting lichte symptomen van Covid19 had, het werd gecompliceerd tijdens mijn verjaardag met ademhalingsproblemen, dus kwam er een kort verblijf in het ziekenhuis om mijn gezondheid te controleren.

Normaal gesproken is het moeilijkste gedeelte voorbij en met wat rust zou alles in orde moeten zijn. Je hoeft me geen geluk te wensen. “Je bent een kampioen.” “Het komt wel goed.” Ik zou liever zien dat deze boodschap u duidelijk maakt dat niemand immuun is voor dit virus, dat u zich uit respect voor uw gezondheid, voor anderen en voor de hulpverleners strikt moet houden aan de huidige richtlijnen.

Foto: Facebook JMB