Video: F&H Racing Team tegen coronacrisis

Video: F&H Racing Team tegen coronacrisis
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In deze moeilijke periode liet ook het F&H Kawasaki MX2 Racing Team zich van haar beste kant zien. Zo bracht het team bloemen naar de mensen die het in deze periode misschien wel het hardst nodig hebben. Op deze manier draagt ook het F&H team haar steentje bij in het brengen van vreugde tijdens deze donkere periode. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Together with our Team Manager, Riders and some of our mechanics on behalf of @fh_crone we visited Ter Laak Orchids and brought 200 beautiful Phalaenopsis Orchids that have been distributed to various elderly / nursing homes in the area to cheer up ☘ the people during this difficult period and among the staff of F&H Crone as a thank you for their understanding, dedication and flexibility during this time🔥. Everyone can use a boost and some extra 💚during this time! #FHCrone #BTSI #Kawasaki #Leatt #NoordenneStaal #Merwestaal #VDBroek #VDPolReclame #DeltaStaal #Motul #Vako #FHRacingTeam #FlowerBoostChallange #BuyFlowersNotToiletPaper #StaySafe #StayHome #StayHealthy

Een bericht gedeeld door F&H Kawasaki MX2 Racing Team🔥 (@fhracingteam) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties