De Horensbergdam in Genk gaat open: zo reserveer je je plek!

De Horensbergdam in Genk gaat open: zo reserveer je je plek!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Druppelsgewijs gaan de motorcrossbanen in ons land weer open voor trainingen. Ook AMC Genk maakt zich klaar om te heropenen op zaterdag 9 mei. U zal uw training moeten reserveren via de website en een tijdstip kiezen. Het circuit gaat open voor zowel motorcrossers als trialrijders.

Het staat buiten kijf dat de trainingen zullen verlopen onder strikte voorwaarden. Die sommen we hieronder op:

1) Reserveren via reservatieformulier is verplicht. Telefonisch of via e-mail is niet mogelijk.

2) Er worden maximum 60 MX-rijders toegelaten op het domein verdeeld in 3 groepen(1 groep=max. 20rijders) en dit zowel in de voormiddag 8u30 als in de namiddag 13u00.

3) De kantine is gesloten. Gebruik van toilet en mogelijkheid tot handen wassen is voorzien in de twee rode sanitaire cabines aan de kantine.

4) Verplicht social distancing van 1,5m te respecteren! Enkel rijders die onder hetzelfde dak wonen mogen met 1 voertuig komen en zich op de parking op dezelfde parkeerplaats bevinden. Samenscholing op het terrein is verboden.

5) Er wordt slechts 1 volwassen begeleider toegestaan per rijder. Deze begeleider is een vaste begeleider op de 4 volgende terreinen : GENK-LOMMEL-OLMEN-LILLE.

6) Buiten de rijder en zijn volwassen begeleider worden er geen andere personen toegelaten op het terrein zelfs niet van hetzelfde gezin. Alleen kinderen die gereserveerd hebben worden toegelaten op het terrein.

7) Wanneer er een wachtrij wordt gevormd voor de poort mag men het voertuig niet verlaten.

8) Verplicht bevestigingsmail en ID (identiteitskaart) van de rijder en ID van de volwassen begeleider te tonen aan de ingang van het MX terrein. (hou deze documenten klaar, dit vermijdt lange wachttijden)

LEES MEER  Van den Hoek laat zege glippen en Cuppen profiteert

9) Indien de rijder en de volwassene begeleider zich in 1 voertuig mogen en kunnen verplaatsen is 1 bevestigingsmail voldoende. Indien dit niet kan of mag dient de volwassen begeleider zich met een kopie van de bevestigingsmail en zijn ID (identiteitskaart) aan te bieden aan de ingang van het MX-terrein.

10) Na aanmelding aan de ingang van het MX terrein begeef je je met het voertuig naar de aangeduide parkeerplaats.

11) Nadat het voertuig staat geparkeerd begeeft de rijder zich naar de inschrijvingskiosk. De rijder brengt zijn bevestigingsmail, ID, briefomslag met gepast geld en het (gebruikelijke dagelijks in te vullen) AMC-Genk inschrijvingsformulier met het reeds bestaande reglement ingevuld en ondertekend mee. Dit formulier wordt overhandigd bij het binnenrijden. Voorzie je eigen balpen voor invullen en ondertekenen van dit formulier.

12) Elke rijder (volwassen, kind en +60jaar) dient €20,00 te betalen. De betaling gebeurt door 20,00€ gepast in een open briefomslag af te geven aan de inschrijvingskiosk. (verplicht)

Ga naar de website van AMC Genk en druk op de knop reserveren/reservation om het formulier te openen.

Foto: MXVintage

Uw reacties

Ook te lezen

 • Romain Febvre is er opnieuw bij in Tsjechië

  Romain Febvre is er opnieuw bij in Tsjechië

  De Franse fabrieksrijder van het Kawasaki Racing Team heeft gisteren op social media aangekondigd dat hij weer klaar is om deel te nemen aan het WK motorcross. Romain Febvre zal …
 • Van den Hoek laat zege glippen en Cuppen profiteert

  Van den Hoek laat zege glippen en Cuppen profiteert

  Afgelopen zondag vervolgden de MX2/Open Inters hun kampioensstrijd in het Brabantse Mill. Het was John Cuppen die zich het meest gelukkig mocht prijzen. Met een eerste en een vierde plaats …
 • Voorbeschouwing: FIM WK Jeugd in Heerde

  Voorbeschouwing: FIM WK Jeugd in Heerde

  Het grootste junior motocross evenement ter wereld komt dit weekend naar Nederland. De beste jeugdcrossers van de hele wereld gaan het tegen elkaar opnemen tijdens het FIM Junior Wereldkampioenschap (WJMX) …
 • Interview Davide Guarneri, Fantic MX coördinator

  Interview Davide Guarneri, Fantic MX coördinator

  Davide Guarneri (39) heeft zijn naam verdiend in de MX & enduro geschiedenis dankzij ’n lange en veelzijdige carrière op topniveau. Met 2 GP overwinningen, 6 MX of Nations deelnames, …