Jago Geerts kiest voor Specialized & S-Bikes!

Jago Geerts kiest voor Specialized & S-Bikes!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Net zoals Chad Reed en Jeffrey Herlings kiest ook Jago Geerts voor Specialized. Mountainbiken speelt een belangrijke rol in de training van de Yamaha fabrieksrijder, daarom is Jago natuurlijk super enthousiast over deze nieuwe samenwerking.

Nadat Jago zijn nieuwe kanon in ontvangst mocht nemen, zei hij hierover: ”Net terug van S-Bikes, de Specialized Concept Store in Geraardsbergen, waar ik mijn Specialized Epic Hardtail in unieke Yamaha-kleuren heb opgehaald. Het lakwerk van Color Monkey is echt vet geworden! Als “looks” mij sneller laten rijden dan gaat dit uniek exemplaar mijn fysieke grenzen verleggen! Bedankt aan Sven, Kurt en het team van S-bike.”


Geerts’ nieuwe trainingsmakker is weliswaar een stuk democratischer geprijsd dan de S-Works topmodellen maar de Epic Hardtail heeft toch heel wat in zijn mars! Ook deze Specialized kreeg immers hetzelfde lichtgewicht carbon frame mee van de Epic Hardtail Pro. Dit is Specialized’s lichtste productieframe ooit (790 gram voor het gelakte Fact 12M frame in maat medium!) en zonder twijfel één van de beste hardtail mountainbikeframes op de markt. Alle niet S-Works uitvoeringen maken gebruik van het Specialized FACT 11M frame.

Daarnaast is deze fiets uitgerust met een RockShox Judy Gold 29 voorvork (10 cm veerweg) mét Motion Control “lock-out” hendel. Voor de groepset koos Specialized voor Sram SX Eagle. Dankzij een breed versnellingsbereik en 29 inch Specialized Stout wielen is deze comfortabele en wendbare MTB klaar voor de strafste beklimmingen. Een full-suspension mountainbike biedt misschien wel meer bling maar voor de meeste Vlaamse en Nederlandse omlopen is de Epic een fantastische keuze.

LEES MEER  Hofer pakt eerste GP-overwinning voor Oostenrijk

Klik hier voor meer info over de Specialized Epic familie van cross-country mountainbikes.

Foto’s: Photographic Art – Jago Geerts Media

Uw reacties

Ook te lezen

 • VIDEO: MXGP drama ten top in Arco II!

  VIDEO: MXGP drama ten top in Arco II!

  Ook de 15de ronde van het WK motorcross zorgde weer voor onverwachte ontwikkelingen. WK leider Jeffrey Herlings begon zijn dag in Arco di Trento met ‘n voorsprong van 24 punten …
 • Cairoli wint en Herlings blijft de leider!

  Cairoli wint en Herlings blijft de leider!

  Afgelopen zondag kwam Antonio Cairoli niet tot scoren maar vandaag wint de Italiaan voor eigen publiek. De 36-jarige crosser wordt derde en eerste wat hem zijn 94e GP-overwinning oplevert. Tim …
 • Hofer pakt eerste GP-overwinning voor Oostenrijk

  Hofer pakt eerste GP-overwinning voor Oostenrijk

  Een bijzondere dag voor Rene Hofer en Oostenrijk want de eerste MX2 Grand Prix overwinning voor beide is een feit. Met een vierde en eerste plaats wint de 19-jarige crosser …
 • Drama, Herlings komt niet tot scoren!

  Drama, Herlings komt niet tot scoren!

  Een zeldzame fout van Jeffrey Herlings heeft ervoor gezorgd dat de KTM-rijder niet aan de finish! De Brabander komt tijdens de eerste manche van de vijftiende GP van het seizoen …