Maurice Chanton over de bijzondere situatie

Maurice Chanton over de bijzondere situatie
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na de MXGP in Valkenswaard kwam het corona virus met hele grote stappen ieders leven binnen zetten. Maurice Chanton vertelt over de afgelopen periode waarin hij geen motor heeft aangeraakt. De CreyMert Racing-rijder heeft er duidelijk zin in!

“Het is voor iedereen een bijzondere situatie, maar wij proberen er het beste van te maken. Met mijn trainer heb ik een uitvoerig schema in elkaar gezet zodat ik iedere dag twee keer kan trainen. Dit doe ik naast mijn werk in een metaalfabriek om zo een klein beetje geld te verdienen. Sinds vorige week kunnen wij weer crossen in Zwitserland dus is de motortraining ook weer hervat. Dit gaat wij nu langzaam uitbreiden zodat we er helemaal klaar voor zijn vanaf de eerste wedstrijd. Tot dan!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Eric Laurijssen

Uw reacties