Ook jeugdcircuit Hondapark Olmen open!

Ook jeugdcircuit Hondapark Olmen open!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vanaf morgen 20 mei, is ook de kleine omloop in Hondapark Olmen beschikbaar voor 10 pilootjes. De regels voor corona-proof trainen zijn uiteraard ook in dit geval van toepassing.

Om alles in goede banen te leiden dient iedereen zich op voorhand in te schrijven via onderstaande links.  Maximaal 10 pilootjes zullen per namiddag kunnen inschrijven voor grote omloop. Elke rijder kan slechts 1x per week inschrijven.

Na inschrijving krijg je bevestiging van registratie. Je krijgt ook nog een document in je mailbox met al jouw gegevens alsook de timeslots wanneer je mag rijden. Dit dien je te ondertekenen met gelezen en goedgekeurd en mee te brengen naar het circuit. De groepsindeling zal door VMBB bepaald worden. Zijn de inschrijvingen volzet? Soms komt er terug een inschrijving open door afmelding. Kijk dus gerust eens na of er een dag terug open staat! Inschrijven kan op de VMBB website via deze link.

Let op: De poorten van de parking zijn open van 12u00 tot 12u45, daarna gaan deze onherroepelijk dicht.

Foto: Archief/KTM

Uw reacties