VIDEO: de dag Tony Cairoli Honda reed!

VIDEO: de dag Tony Cairoli Honda reed!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Twee jaar geleden realiseerde Tony Cairoli een lang gekoesterde jongensdroom: in een F1 auto racen! De Italiaanse superkampioen kreeg samen met MotoGP coureurs Marc Márquez en Dani Pedrosa de kans om in de best mogelijke omstandigheden te proeven van de Formule 1 met de Scuderia Toro Rosso Honda.

Vooraleer de motorrijders werden losgelaten op de Red Bull Ring in Oostenrijk konden ze wennen aan het racen op vier wielen in de F1 simulator van Red Bull Racing in Milton Keynes (Groot-Brittannië). Hieronder zie je de volledige Two 2 Four wheels documentaire, een extra stukje over TC222’s F1 avontuur en actiebeelden.

Foto: Markus Berger / Red Bull Content Pool

Uw reacties