Cooper Webb heeft genoten tijdens SLC4!

Cooper Webb heeft genoten tijdens SLC4!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na een kort duel met Ken Roczen wist Cooper Webb opnieuw de overwinning te pakken in Salt Lake City. De KTM-rijder stijgt daarmee naar de tweede plaats in de tussenstand. Het verschil met leider Eli Tomac is nu 26 punten. De regerende kampioen doet hier zijn verhaal over de vierde finale in het Rice-Eccles Stadium.

Cooper Webb:
“Het was een geweldige race, ik nam de holeshot en leidde elke ronde, wat de eerste keer was dit seizoen. Kenny reed in het begin heel goed. Ik maakte een paar fouten en we vochten even om de leiding. Ik maakte een foutje maar gelukkig herwon ik mijn focus en kon de leiding terug pakken. Vervolgens kon ik een aantal rondjes vrij rijden en daarmee wist ik een behoorlijke voorsprong op te bouwen. Dat geeft natuurlijk een fijn gevoel en vooral de tweede helft van de wedstrijd heb ik genoten! Ik ben blij met de overwinning.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Simon Cudby

Uw reacties