X

Zach Osborne over zijn podiumplaats

Ook tijdens Salt Lake City 4 stond er een Husqvarna-rijder op het podium. Zach Osborne (foto) werd tweede achter Cooper Webb maar voor Eli Tomac. Hier doet Osborne zijn verhaal en ook zijn teamgenoten komen aan het woord.

Zach Osborne
“Ik heb een heel goed gevoel en weet dat het nu een kwestie is van verder bouwen. Ik heb genoten van deze wedstrijd en voel mezelf erg lekker hier in het Rice-Eccles Stadium. Ik wist beide keren heel goed uit de sart te komen. Opnieuw een podium plaats geeft natuurlijk vertrouwen, dus ik ben er best tevreden met mijn wedstrijd.”

Jans Anderson
“Ik voelde me heel goed in mijn heat, ik reed echt goed en keek uit naar de “Main Event”. Mijn start was goed en ik zat direct in de top vijf. Door een foutje kwam ik ten val en daardoor verloor ik heel veel plaatsen waardoor ik niet verder kwam dan de zevende plaats. Ik moest hard werken voor de punten, ik kijk vooruit naar de volgende wedstrijd.”

Dean Wilson
“Kwalificatie was redelijk goed, dat is meestal geen probleem maar de starts moeten vooral veel beter. Ook in de finale kwam ik niet goed weg en daarbij had ik veel te veel tijd nodig om plaatsen goed te maken. Vanaf de 17e naar de 8e plaats is natuurlijk geen geweldig resultaat. Het grote voordeel is dat wij nu snel weer in actie komen dus gaan we het zondag opnieuw proberen. Wij gaan de komende dagen aan de starts werken en verwacht dan in de top vijf te kunnen finishen.”

Michael Mosiman
“Het is goed om weer achter het starthek te kunnen staan. Het is een sterk deelnemersveld en iedereen is erbij. Het was behoorlijk hectisch vandaag, het is toch een andere spanning dan wij normaal gewend zijn. Met de vijfde plaats ben ik een beetje teleurgesteld, vooral het rijden ging niet zo lekker. De punten zijn binnen maar de volgende wedstrijd verwacht ik beter de rijden en te kunnen scoren!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna