Zie morgen de Slag om de Balenberg op één!

Zie morgen de Slag om de Balenberg op één!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het is nog even wachten op motorcrosswedstrijden maar de cyclocrossers hebben wel al een coole eerste race achter de kiezen. De Slag om Balenberg (Tremelo) bracht de beste veldrijders ter wereld samen op 3 uitdagende proeven. Het resultaat zie je morgen, om 17u 05 op Eén! 

Stonden op het menu voor de CX toppers: een technisch sectie, een speciale zandbak en een ingekort rondje op het crossparcours van de GP Sven Nys. Bij de vrouwen waren Belgisch kampioene Sanne Cant, Annemarie Worst, Ellen Van Loy, Denise Betsema, Verdonschot Laura en Shirin van Anrooij van de partij. Wereldkampioene Ceylin del Carmen Alvarado moest helaas afzeggen met last aan haar kuit.

Bij de mannen tekenden Mathieu Van der Poel, Toon Aerts, Laurens Sweeck, Eli Iserbyt en Thibau Nys present. Wie is de meest complete crosser van dit gezelschap? Dat komen we morgen te weten op Eén om 17u 05!

Foto’s: Golazo

 

 

Uw reacties

Ook te lezen