VIDEO: 2021 KX250 mét elektrische starter

VIDEO: 2021 KX250 mét elektrische starter
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Voor 2021 komt Kawasaki niet alleen op de proppen met een nieuwe KX250 ook de KX450 kreeg een update, vooral op motorisch vlak. De meest krachtige 250 viertakt Kawasaki crosser ooit komt voortaan met een elektrische starter, ook nieuw zijn het ranke aluminium perimeter frame en de hydraulische koppeling. 

Aangezien de eerste info vanavond werd gelost door Kawasaki USA zijn voorlopig nog geen details bekend wat betreft de KX uitvoeringen voor Europa, hun prijzen of beschikbaarheid. Maar na de 450 SX titel van Eli Tomac zijn de groenen in ieder geval in de winning mood!

Foto: Kawasaki USA

LEES MEER  MXGP Maggiora: Tim Gajser wint spannende eerste reeks

Uw reacties

Ook te lezen