VIDEO: MX for Kids op middagjournaal Eén!

VIDEO: MX for Kids op middagjournaal Eén!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

MX for Kids, het initiatief van Motorsport Vlaanderen om kinderen zonder ervaring te laten kennismaken met motorcross, ging gisteren van start in Lommel. Ook de media hebben dit project duidelijk ontdekt. Zo was o.a. een ploeg van VRT gisteren aanwezig op het Stedelijk motorcrosscentrum van Lommel.

Het item van journaliste Caro Houbreghts was vanmiddag te zien in het Journaal van 13u. Klik hier om onmiddellijk naar het stukje van MX for Kids te gaan. Behalve de kinderen zelf komt ook projectontwikkelaar Stefan Peetermans aan het woord.

Motorsport Vlaanderen krijgt voor MX for Kids de steun van Sport Vlaanderen, de vier Vlaamse circuits en de MX for Kids partners KTM, Husqvarna, Yamaha, SolarPro en Yoko.

Foto:
MX for Kids

LEES MEER  Van den Broek en Van Drunen in de top drie

Uw reacties

Ook te lezen