DIGA Procross GASGAS presenteert nieuwe setup in Kegums

DIGA Procross GASGAS presenteert nieuwe setup in Kegums
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Bij DIGA Procross GASGAS Factory Juniors hebben ze hun tijd tijdens de lockdown nuttig gebruikt. Tot nu toe reisde het in Keulen gevestigde GASGAS Factory Juniors team altijd naar de races met verschillende Mercedes Benz Sprinter busjes en EZ Up tenten. Voor de herstart van het WK in Letland pakt het team voor het eerst uit met een eigen oplegger.

Eigenlijk was de aanpassing aan de DIGA Procross infrastructuur gepland voor de winter 2020/2021. Nu staat het jonge fabrieksteam dat met Jeremy Sydow en Simon Längenfelder er piekfijn bij inde paddock van Kegums.

Justin Amian, teammanager: “Het is altijd mijn doel geweest om ook qua presentatie op hetzelfde niveau als  de grote teams in de paddock te zitten. Omdat we sinds begin 2020 het officiële GASGAS Factory Juniors team zijn, hebben we  deze stap gezet. Die trailer was het enige wat ontbrak om op fabrieksniveau in het rennerskwartier post te vatten. Ik ben erg blij en trots dat we als team nu gebruik kunnen maken van de voordelen van een oplegger. Ook voor GASGAS en al onze andere partners is dit een upgrade wat betreft onze uitstraling in de paddock. “

Justin Amian: “De timing was perfect voor ons om nu met dit project te beginnen. De trailer is heel modern. In het voorste gedeelte is er een geklimatiseerde leefruimte met 6 bedden, een moderne wasruimte, een zithoek, een keuken en veel opbergruimte voor alles wat nodig is voor een raceweekend. Verder hebben we een grote werkplaats in het achterste gedeelte, waarin alle motoren, reserveonderdelen en de materialen die nodig zijn voor een professionele uitstraling zijn opgeborgen. ”

Foto’s: Diga Procross GasGas

 

 

Uw reacties