Van de Moosdijk en Boisrame over Kegums2.

Van de Moosdijk en Boisrame over Kegums2.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De triple Grand Prix in Letland zal het F&H Kawasaki MX2 Racing Team nog lang heugen. Ook tijdens de tweede editie op het circuit van Kegums stonden Roan van de Moosdijk en Mathys Boisrame op het podium. De Kawasaki-rijders doen hier hun verhaal.

Reacties:
Roan van de Moosdijk: “Opnieuw een podiumplaats en dat voelt geweldig! De tweede manche was wat zwaar want het gevecht met Mathys was vurig maar mooi. Ik wist mijn eigen tempo vast te houden waardoor ik in de slotfase nog kon aansluiten bij Geerts. Aanvallen lukte helaas niet maar de overwinning blijft natuurlijk het doel! Ik wil het F&H Kawasaki MX2 Racing Team danken, Monster Energy, mijn familie, vriendin, al onze sponsoren en de supporters.”

Mathys Boisrame: “Het ging heel goed vandaag. Ik heb hard gewerkt om Roan van de tweede plaats te verdringen maar dat lukte helaas niet. Ik maakte wat foutjes waardoor ik de aansluiting verloor en dat kostte mij wat energie. Ik ben blij met deze derde plaats. Ik wil het F&H Kawasaki MX2 Racing Team bedanken net als de sponsoren mijn familie en de Franse federatie.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Bavo Swijgers

Uw reacties