Geen Liam Everts in de Grand Prix van Lommel!

Geen Liam Everts in de Grand Prix van Lommel!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen maandag ging Liam Everts op consultatie bij dokter Claes om zijn, in Faenza opgelopen verwondingen, opnieuw te laten onderzoeken. Naast de reeds gekende verwondingen, bleek de overige screening vrij te zijn van breuken of trauma’s.

Aan de andere kant kregen we eveneens goed nieuws over de andere verwondingen. Op het tweede gezicht is de pols niet ontwricht geweest. Wel brak Liam zijn rechter spaakbeen, maar dit hoeft niet geopereerd te worden. Liam draagt momenteel een gips, er wordt verwacht dat deze blessure zo’n 6 weken nodig zal hebben om te herstellen. Dit betekent dat Liam niet in staat zal zijn om de Grand Prix in Lommel te betwisten.

LEES MEER  Maxime Renaux op pole maar start niet

Uw reacties