Dominique Thury zegt Europa vaarwel!

Dominique Thury zegt Europa vaarwel!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Eerder plaatse wij het bericht dat Dominique Pascal Thury zijn helm aan de wilgen zou hangen. Wij waren te voorbarig want de ‘Time to say goodbye’ op zijn instagram was namelijk als afscheid aan Europa bedoeld.

Door de beperkte supercross mogelijkheden in Europa heeft de Duitser besloten de oversteek te maken naar de VS! Thury heeft jaren geleden besloten zich te richten op de ‘Supercross’ waardoor hij een goede boterham kon verdienen. De komende winter is dat in Europa niet mogelijk want de ADAC SX Cup, het Franse Kampioenschap en internationale wedstrijden zoals Zuidbroek, Parijs, Genève en Barcelona zijn afgelast.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  VIDEO: Monster Energy Supercross Preview - Episode 3

Uw reacties