Een eerste blik op de 2021 Rieju MR Pro

Een eerste blik op de 2021 Rieju MR Pro
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De motorfabrikant uit Barcelona neemt met de Rieju MR Pro de draad op waar die bleef liggen nadat KTM de overname van GasGas bekend maakte. In de nasleep van de overname stak Rieju haar nek uit om de GasGas-modellen te redden die KTM na de aankoop van het merk niet wilde hebben.

Rieju en GasGas zijn concurrenten maar ze ook een connectie want de bedrijven liggen beiden in Barcelona. Daarom kocht Rieju de rechten op de off-road modellen van hun concurrent GasGas.

De kenmerken van de nieuwe Pro modellen zijn een 48mm Kayaba AOS vork, zwart geanodiseerde anti-frictie vorkbekleding, Xtrig ROCS kroonplaten, Renthal TwinWall stuur, Goldspeed Pro HD velgen, rood geanodiseerde naven, 260mm zwevende remrotor, Funnelweb Performance luchtfilter, radiatorventilator en Polisport motor- en frame beschermers. De Rieju MR Pro komt er in een 250cc en 300cc uitvoering en moet in februari 2021 in de winkel staan.

Uw reacties

Ook te lezen