Kay de Wolf moet GP-debuut uitstellen naar 2021

Kay de Wolf moet GP-debuut uitstellen naar 2021
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Een grote teleurstelling voor Kay de Wolf die dit seizoen niet meer in actie zal komen. De Husqvarna-rijder raakte tijdens de laatste wedstrijd van het EMX250 geblesseerd waardoor hij de derde plaats in de eindstand verloor. Daarbij moet hij zijn GP-debuut uitstellen! De 16-jarige crosser zou de overige wedstrijden van het FIM wereldkampioenschap MX2 in actie gaan komen. Afgelopen week is De Wolf onder het mes geweest en werd duidelijk dat de neus op vier plaatsen was gebroken. Het is nu even bijkomen van de crash en het seizoen om daarna de voorbereidingen op 2021 te gaan starten.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: JP Acevedo

LEES MEER  Take 5: TBS Conversions-KTM teambaas Tom Steensels

Uw reacties