Roan van de Moosdijk over zijn manchezege!

Roan van de Moosdijk over zijn manchezege!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen zondag wist Roan van de Moosdijk geschiedenis te schrijven voor zichzelf en het F&H Kawasaki MX2 Racing Team. Beide wisten voor de eerste keer een Grand Prix manche te winnen! Daarbij werd de Eindhovenaar tweede in de derde Lommelse GP en dat leverde zijn vijfde podiumplaats van het jaar op. Na ruim vier jaar weer een manchezege voor Kawasaki, de laatste dateerde van 24 juli 201 toen Dylan Ferrandis beide manches won in Loket. Van de Moosdijk vertelt hier over Lommel 3.

Roan van de Moosdijk “Ik ben natuurlijk heel erg blij met deze overwinning. De eerste manche ging best goed tot ik na zo’n tien minuten last kreeg van harde onderarmen. Ik moest alles uit de kast halen om nog als zesde over de finish te komen. De tweede manche was de start veel beter en ik kwam als tweede uit de eerste bocht. Vialle nam de tweede plaats over maar die wist ik snel terug te pakken. Toen Jago in de fout ging kreeg in de leiding en dat was lastig en vooral zwaar tussen de oren. Ik kon gelukkig vrij snel een hoog tempo blijven rijden waardoor mijn voorsprong steeds groter werd. Ik ben dolblij met de zege en de vijfde podiumplaats van dit jaar. Ik wil het F&H Kawasaki MX2 Racing Team bedanken net als onze sponsoren, Monster Energy en mijn familie.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: ShotbyBavo

LEES MEER  Bas Vaessen heeft nog een lopend contract

Uw reacties