Twan van Essen over Lommel 1

Twan van Essen over Lommel 1
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Lommel wist Twan van Essen beide manches tot scoren te komen tijdens de tiende wedstrijd van het Europees Kampioenschap 250cc. De Marchetti Racing-rijder blikt hier terug op zijn wedstrijd op het ‘Circuit Heeserbergen’.

De trainingen verliepen goed en ik voelde mezelf direct goed op het circuit. De laatste wedstrijden bouwen de dag anders op en dat pakt gelukkig goed uit. Ik wist direct meerdere ronden achter elkaar een goed tempo te rijden. De tijdtraining verliep niet goed want door een motorprobleem moest ik direct van motor wisselen. Later bezeerde ik ook nog mijn enkel waardoor ik mijn eerste tijd niet wist te verbeteren. De eerste manche was de start niet goed maar met mijn eigen tempo wist ik mezelf terug te werken naar de dertiende plaats. De tweede manche verliep eigenlijk hetzelfde maar nu had ik meer moeite om lekker in de wedstrijd te komen waardoor ik niet verder kwam dan de achttiende plaats. Komende dinsdag de laatste wedstrijd van het seizoen.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #Archief

LEES MEER  Entry-List MXGP en MX2 voor Lommel 2

Uw reacties