Van der Vlist verliest zijn drie WK-punten in Lommel

Van der Vlist verliest zijn drie WK-punten in Lommel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Begin augustus kwam Freek van der Vlist ten val tijdens de internationale wedstrijd op het circuit van Axel. Daarbij brak de KTM-rijder zijn enkel en moest hij maanden herstellen. Van der Vlist besloot ondanks een beperkte voorbereiding toch naar Lommel te reizen om in actie te komen tijdens de Grand Prix van Vlaanderen. De Apeldoorner wist de eerste manche toch heel goed voor de dag te komen hij kwam als 18e over de finish. Later kwam de wedstrijdleiding met het bericht dat de 88 Motorsport-rijder gediskwalificeerd werd omdat zijn reserve motor niet op de juiste plaats stond in het parc-ferme! De tweede manche kwam Van der Vlist vroegtijdig ten val waardoor hij niet aan de finish kwam.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

LEES MEER  Van de Moosdijk en Gajser vandaag op de pole

Uw reacties