X

Calvin Vlaanderen blijft bij Gebben Van Venrooy Racing

Het Nederlandse Gebben Van Venrooy Yamaha Racing maakte vandaag bekend dat het ook in 2021 verder gaat met Calvin Vlaanderen. De 24-jarige Nederlander begon gekwetst aan zijn rookie seizoen in de MXP maar reed zich toch in de kijker. Vlaanderen sloot zijn eerste seizoen op de 450 af als 10de in de WK stand.

Zowel in Lommel 2 als Mantova 1 eindigde Calvin 7de in de eindstand. Nu zijn eerste seizoen tussen de grote jongens er op zit, wordt het uitkijken wat de MX of Nations kampioen kan laten zien in 2021. Naast de MXGP zal Vlaanderen ook de Dutch Masters of Motocross rijden op voorwaarde dat ze niet samenvallen met de MXGP kalender. Het team zal ok spoedig de tweede rijder aankondigen.


Calvin Vlaanderen: “Ik ben erg blij dat ik nog een jaar langer bij Gebben Van Venrooy Yamaha bij doe. Ik wil Ruud van Venrooy, Emile Gebben en Klaas Hattem bedanken dat ze in mij geloven en me alles geven wat ik nodig heb om mijn doelen te bereiken. Ik heb dit jaar met veel plezier met hen samengewerkt. We hebben als team veel vooruitgang geboekt met de motor maar ook qua rijden en dat is te zien aan de resultaten. Ik kijk uit naar een sterke wintervoorbereiding om 100% klaar te zijn voor 2021. Ik kan nu al niet wachten op het nieuwe seizoen met het team!”

Klaas Hattem (teammanager): “Het Gebben Van Venrooy team is erg blij met de contractverlenging van Calvin Vlaanderen. We zijn allemaal erg gemotiveerd om het vertrouwen dat Calvin in het team heeft om te zetten in resultaten! Calvin heeft het potentieel om door te groeien naar de absolute top en het team zal er alles aan doen om dat te realiseren.”

Foto’s: Eric Laurijssen, Gebben Van Venrooy Racing