Freek van der Vlist verder met eigen MX88 Motorsport

Freek van der Vlist verder met eigen MX88 Motorsport
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ook in 2021 zal Freek van der Vlist met zijn eigen MX88 Motorsport actief zijn. De Apeldoorner heeft vorig jaar zijn eigen team opgezet met steun van een aantal goede sponsoren. Dat verhaal gaat in 2021 gelukkig verder! Van der Vlist gaat uitkomen op een Andre Motors-KTM en zal de wedstrijden in Nederland combineren met een aantal Europese MXGP-wedstrijden.

Dit jaar raakte Van der Vlist tijdens de internationale wedstrijd op het circuit van Axel geblesseerd. Hierdoor kon hij alleen de ‘triple van Lommel’ in actie komen. Daar wist hij negen punten te scoren.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  Yamaha en Fantic krijgen Motori Minarelli in handen.

Uw reacties