Glenn Bielen op een Vermeeren-Honda

Glenn Bielen op een Vermeeren-Honda
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In 2021 zal Glenn Bielen actief zijn op een CR250F van Vermeeren-Honda Racing. De 19-jarige crosser wil Team BeTeMo bedanken voor de het vertrouwen en de fijne samenwerking het afgelopen seizoen. De crosser uit Vliermaal staat voor een nieuwe uitdaging in 2021. De plannen liggen vooral internationaal met deelname aan de ADAC MX Youngster Cup en de KNMV Dutch Masters of Motocross 250cc. Daarnaast gaat Bielen een gooi doen naar de IMBA MX2-titel welke hij in 2019 nipt misliep.

Wanneer de kalender het toelaat wil Bielen ook gaan EMX250 wedstrijden meepikken. De honger na de deelname aan de Grand Prix van Lommel is immers groot! Hoewel de wedstrijd niet naar wens verliep was het een unieke ervaring voor de in Genk geboren crosser. Voor deze ervaring wil Bielen graag zijn persoonlijke sponsoren en ouders bedanken. De voorbereidingen voor het komende seizoen gaan op kort termijn beginnen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Vermeeren-Honda Racing

LEES MEER  Van doninck komt er met schaafwonden vanaf

Uw reacties

Ook te lezen