X

Hutten Metaal Yamaha verlengt Jumbo samenwerking

Hutten Metaal Yamaha Racing en Jumbo Supermarkten hebben hun samenwerking met twee jaar verlengd. De filosofie van Hutten Metaal, Yamaha en Jumbo Supermarkten, gericht op talentontwikkeling in de EMX250, wierp dit jaar meteen vruchten af. Het team uit Beerzerveld pakte immers de EMX250 titel met Thibault Benistant.

In 2021 komt Hutten Metaal Yamaha Racing opnieuw met drie jonge talenten uit in de EMX250: Andrea Bonacorsi, Dave Kooiker en Jeremy Sydow. Opnieuw is de EMX250 titel het hoofddoel. Jumbo Supermarkten maakt graag deel uit van dit project en heeft zijn steun voor de komende twee seizoenen (2021-2022) toegezegd.

Wim Hutten, teameigenaar Hutten Metaal Yamaha Racing: ‘’Ik ben heel blij dat we de samenwerking met Jumbo Supermarkten hebben kunnen verlengen. Frits van Eerd ademt gewoon sport en het is dan ook fantastisch om zo’n positief persoon als Frits als ondersteuner van dit project te hebben. Dit was voor ons team een heel mooi jaar. Deze winter gaan we alles voorbereiden zodat we ook volgend jaar weer sterk voor de dag kunnen komen.’’

Foto: Hutten Metaal Yamaha