Team SM Action-MC Migliori bevestigt Adamo en Forato!

Team SM Action-MC Migliori bevestigt Adamo en Forato!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Eerder maakte Team SM Action-MC Migliori bekend de overstap te maken naar GasGas. Nu bevestigt het Italiaanse team de komst van Alberto Forato! De 20-jarige crosser wordt de teamgenoot van Andrea Adamo. Deze komt over van het EMX250 waarin hij dit jaar slechts een wedstrijd in actie kwam. Adamo raakte tijdens de corona break geblesseerd aan beide armen! Hij brak een pols brak en aan de andere kant liep hij een ontwrichte elleboog op. Forato kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor het team van Marco Maddii.

Verder is de komst van Cristiano Beggi bekend gemaakt, hij wordt technische-coördinator bij het team. De 42-jarige Beggi was acht jaar actief in het wereldkampioenschap motocross. Hij werd twee keer vice-kampioen in de MX3 en een keer eindigde hij als derde. Daarnaast kwam hij twee keer uit tijdens de Motocross of Nations. In 200 werd hij in Winchester vierde met David Philippaerts en Antonio Cairoli.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  Video: Ontmoet Mattia Guadagnini

Uw reacties