Een bedankje van Stefan Everts aan zoon Liam

Een bedankje van Stefan Everts aan zoon Liam
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tijdens het journaal op de VRT was er vanavond een video te zien waarin Stefan Everts zijn crossende zoon Liam bedankt. Liam Everts kreeg van zijn vader een helm overhandigd in het kader van “De Warmste Week”.

De Warmste Week draait dit jaar niet om geld inzamelen, maar om het belang van er te zijn voor elkaar, zeker als het moeilijk gaat. “Moeilijk” is een understatement voor wat Stefan Everts (48) de afgelopen twee jaar heeft meegemaakt. Zijn zoon Liam Everts (16) was een lichtpunt in twee moeilijke jaren en daarom wou Stefan zijn zoon tijdens deze periode een speciaal cadeau doen.

De lijdensweg van Stefan Everts is bekend. In december 2018 liep hij tijdens een benefietwedstrijd in Congo malaria op. Hij belandde in een kunstmatige coma en verloor enkele tenen. Zijn revalidatie maakte van heel 2019 een annus horribilis. Pas sinds afgelopen zomer 2020 gaat het met de pijn voorzichtig beter. Je kan het artikel met video verder lezen onder deze link.

Foto: shotbyBavo

LEES MEER  Geerts, Prado en Febvre winnen in Italië

Uw reacties