Enduropale du Touquet achter gesloten deuren

Enduropale du Touquet achter gesloten deuren
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De jaarlijkse finale van het Franse strandracekampioenschap zal dit jaar heel anders verlopen. Het lag in de lijn der verwachtingen dat het stadje en het strand een moeilijk te beheersen zone zouden zijn en dus is publiek verboden tijdens deze editie.

Dat betekent dat het publiek geen toegang zal krijgen tot de stad en het circuit. De organisatie heeft wel gezorgd dat de fans alles van thuis kunnen volgen met een livestream via de pc. De inschrijvingen zullen later deze maand openen voor de drie dagen. Dat zal er zo uitzien:

  • Enduro Vintage inschrijvingen open op 17 december om 10u.
  • Enduropale Espoirs, Juniors en Quaduro inschrijvingen open op 18 december om 10u.
  • Enduropale du Touquet inschrijvingen open op 19 december om 10u.

Indien het evenement toch nog zou geannuleerd worden door strengere COVID-19 maatregelen dan krijgt iedereen zijn inschrijvingsgeld terugbetaald. De Enduropale in Le Touquet wordt gereden op vrijdag 22 januari (vintage), zaterdag 23 januari (espoirs, Juniors en quaduro) en zondag 24 januari 2021 (Enduropale du Touquet).

Foto: archief

LEES MEER  Kan Eli Tomac zijn titel prolongeren?

Uw reacties