Nieuwe KTM 450 SX-F Factory Edition in beperkte serie

Nieuwe KTM 450 SX-F Factory Edition in beperkte serie
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De nieuwe KTM 450 SX-F Factory Edition is ontwikkeld op basis van feedback die rechtstreeks afkomstig is van de topracers van Red Bull KTM Factory Racing. Hij maakt indruk met aantrekkelijke prestaties, esthetische upgrades voor 2021 en standaard ondersteuning voor de myKTM-app.

KTM heeft de nieuwe KTM 450 SX-F Factory Edition voor van belangrijke upgrades voorzien. Hiervoor is volop gebruikgemaakt van de kennis die is vergaard tijdens de talloze trainings- en racerondes. Het 2021-model is qua uitstraling vrijwel identiek aan de Red Bull KTM Factory Racing-machines waarmee in de Supercross en Motocross is geracet.

myKTM-app

Een belangrijke toevoeging aan het model voor 2021 is de Connectivity Unit die nu standaard op het stuur is gemonteerd. Hierdoor kan de innovatieve myKTM-app direct worden gesynchroniseerd zonder dat daar extra onderdelen voor nodig zijn. Met behulp van de myKTM-app kunnen rijders van alle niveaus hun motorinstellingen naar wens aanpassen.

Een ander voordeel van de myKTM-app is de mogelijkheid om aanbevelingen voor de vering te geven die zijn gebaseerd op de persoonlijke karakteristieken van de rijder. Iedere eigenaar van een KTM 450 SX-F Factory Edition kan met behulp van zijn smartphone via een aantal overzichtelijke menuopties de motorfiets op een groot aantal verschillende terreinomstandigheden afstemmen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN HET MODEL
Vernieuwde Red Bull KTM Factory Racing-graphics
Connectivity Unit standaard gemonteerd
Optie voor koppeling met de innovatieve myKTM-app
Akrapovič slip-on-demper
Factory-kroonplaten in geanodiseerd oranje
KTM Factory-wielen
Factory-startapparaat op voorvork
Exclusief oranje frame
Composiet onderplaat
Factory-zadel met Selle Dalla Valle-stempel
Semi-zwevende voorremschijf
Remschijfbeschermer aan voorzijde
Oranje achtertandwiel
Motorupdates
Hinson-koppelingsafdekking

De KTM 450 SX-F Factory Edition wordt in beperkte oplage geproduceerd en zal vanaf december 2020 internationaal via erkende KTM-dealers verkrijgbaar zijn. Voor meer informatie kun je terecht bij je lokale KTM-dealer of op KTM.com.

LEES MEER  MX voor dummies: 3D printing

Uw reacties