X

Supercross Dortmund komt met “Edition Home Office”

Door alle ellende met Covid-19 is er deze winter geen enkele supercross in Europa. Daarom heeft de organisatie van de Supercross in Dortmund besloten iets speciaals te organiseren. “Hallooooo Dortmuuuund!” – het legendarische welkom bij de traditionele start van de Dortmund Supercross in de Westfalenhallen galmt normaal gesproken drie dagen door de speaker. Vervolgens kan het publiek genieten van prachtige wedstrijden, een adembenemende freestyle en een schitterende lasershow. Maar Corona maakt dat de 38e ADAC Supercross in Dortmund was in 2022 zal worden georganiseerd!

Op zaterdagavond, 16 januari 2021, komt de organisatie met een livestream die zal beginnen stipt om 07:00 met “Hallooooo Dortmuuuund!” De avond zal aan elkaar worden gepraat door Thomas Deitenbach en Lukas Gajewski. Tijdens de ‘Edition Home Office’ zullen er diverse gasten uit de verschillende tijdperken van deze Supercross aan het woord komen. Er zal worden gesproken met Collin Dugmore, freestyle pionier “Mad” Mike Jones, de eeuwige koning Florent Richier en het jonge talent Carl Ostermann. Er zijn ook geselecteerde clips en scènes uit meer dan 35 jaar ADAC Supercross in Dortmund.

DOE LIVE MEE VIA SOCIAL MEDIA!
De fans kunnen ook live mee doen aan de uitzending via social media. “We zouden graag zien: hoe kijk je nu naar het programma? Hoe heb je de Dortmund Supercross ervaren? We laten de beste foto’s of video’s direct in de show zien. Er wachten geweldige prijzen, zoals een BULLS-mountainbike.” aldus Gajewski.

Het SX “Home Office” is te zien op het YouTube-kanaal “ADAC Supercross Dortmund” en via Facebook via “ADAC Supercross Dortmund” op zaterdag 16 januari 2021 vanaf 19.00 uur.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: SXDO21