VIDEO: film “The Dirty Dozen” komt uit op 15 december

VIDEO: film “The Dirty Dozen” komt uit op 15 december
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Films die gaan over motorcross zij dun gezaaid maar nu komt er toch weer eentje onze richting uit. “The Dirty Dozen” wordt gepresenteerd door het energiedrankje Rockstar en het ligt voor de hand dat de piloten van het Husqvarna Factory Racing Team de dienst uitmaken in de film.

Dirty Dozen gaat over de harde weg naar de top van elke discipline en de wilskracht van de rijders om hun doel te bereiken. U ziet het leven van twaalf professionele off-road rijders in enkele van de meest slopende, knoestige en ongelofelijke circuits en paden op de planeet.

Volgas in vijfde versnelling door de harde Amerikaanse woestijn, tot het ruwe en diepe zand van België en Duitsland en Team USA dat zich voorbereidt op de prestigieuze Motocross of Nations. Een sprong over een rijdende trein in Californië of spelen in een megagroeve in het Verenigd Koninkrijk. Al deze prestaties zie je in de film met de rijders die alles op het spel zetten in hun streven om de beste te zijn. De hoofdrollen zijn dan ook voor Zach Osborne, Billy Bolt, Jason Anderson, Jalek Swoll, Tayla Jones, Pauls Jonass, Dean Wilson, Jed Beaton, Graham Jarvis, Colby Raha, Talon Hawkins en Thomas Kjer Olsen.

De film werd gemaakt in samenwerking met Rockstar Energy Drink, Husqvarna Motorcycles, GoPro en Razer Computers. U kan de film bekijken via zowat alle kanalen vanaf 15 december 2020.

LEES MEER  FOTO: een vette Kawasaki W800 crosser

Uw reacties