VIDEO: Kevin Strijbos op de Gebben Van Venrooy Yamaha

VIDEO: Kevin Strijbos op de Gebben Van Venrooy Yamaha
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Eind vorig jaar kwam het nieuws dat Kevin Strijbos niet langer op een Suzuki zou zitten. De Belg tekende een overeenkomst met het Nederlandse team Gebben Van Venrooy en zal dit jaar te zien zijn op een Yamaha.

De MXGP-piloot heeft al wat jaren op de teller en is zowat de ouderdomsdeken van het GP-circus. In de video zie je hem voor het eerst aan het werk op de blauwe machine. Hij traint is Spanje en probeert zo zijn conditie op te bouwen voor de eerste GP op 23 mei in de Nederlandse gemeente Oss.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kevin Strijbos (@kevinstrijbos22)

LEES MEER  Geerts, Prado en Febvre winnen in Italië

Uw reacties