Dan toch ’n WK SuperEnduro!

Dan toch ’n WK SuperEnduro!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Door de aanhoudende onzekerheid veroorzaakt door de COVID-19 pandemie zag het er lang slecht uit voor het WK SuperEnduro. Promotor ABC Communication kondigde echter aan dat van 1 tot en met 4 april een compact WK plaats vindt.

Alle drie ronden zullen plaats vinden in de Papp Laszlo Sportarena in het Hongaarse Boedapest. De eerste ronde wordt op donderdag 1 april afgewerkt, de tweede volgt op zaterdag 3 april op een gewijzigde omloop. Op zondag volgt dan de ontknoping met twee finales in de Prestige klasse.

Vorig jaar won Billy Bolt (Rockstar Husqvarna) de wereldtitel voor veteraan Taddy Blazusiak (Red Bull KTM). Toen werd de laatste ronde in Polen afgelast.

Foto:
Future7media

Uw reacties

Ook te lezen