Kaiya Brouwer met steun van KTM Nederland, WP suspension en André Motors

Kaiya Brouwer met steun van KTM Nederland, WP suspension en André Motors
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Enduro talent Kaiya Brouwer zal dit seizoen op de nieuwe KTM 250tpi uitkomen. De Overijsselnaar mikt op het EnduroGP Junior kampioenschap, het ONK Enduro en de Dutch XC series. Daarnaast  heeft hij ook enkele Duitse en Belgische wedstrijden op het programma.

Voor deze mooi gevulde kalender kan Brouwer rekenen op de steun van KTM Nederland en André Motors uit Ermelo. WP Suspension zal Kaiya’s vering verzorgen.

“Ik ben erg blij met deze kans en ik kijk erg uit naar deze nieuwe samenwerking. De trainingen verlopen goed, ik kan dan ook niet wachten tot het seizoen echt losbarst!” aldus Brouwer. “Ik wil bij deze gelegenheid ook graag alle andere, trouwe sponsoren bedanken. Want zonder hen was dit alles niet mogelijk.”

 

LEES MEER  Liam Everts dit weekend in actie te Zweden!

Uw reacties