BikeIt MTX Kawasaki bevestigt Taylor Hammal

BikeIt MTX Kawasaki bevestigt Taylor Hammal
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Steve Dixon’s Bike It MTX Kawasaki team komt dit jaar naast de Australiër Wilson Todd (MX2) en WMX wereldkampioene Courntey Duncan uit met de jonge Brit Taylor Hammal. Hammal, die vorig jaar voor het officiële Yamaha UK team van Rob Hooper reed, staat voor zijn eerste volledige seizoen in het WK MX2.

Dixon Racing Team, dat in 2021 zal rijden onder de naam Bike It MTX Kawasaki, is verheugd om de komst van Taylor Hammal aan te kondigen. De 20-jarige Hammal is een local voor het team want hij woont op slechts 5 minuten van de DRT basis in Swanmore (Southampton). Naast het WK MX2 zal hij ook in het Revo ACU Brits Motocross Kampioenschap rijden.

Steve Dixon – Manager: “Ik ben erg blij dat Bike It en MTX aan boord zijn als titelsponsors voor 2021. Samen met Kawasaki en onze andere trouwe sponsors geeft ons dit
de mogelijkheid om deze overeenkomst met Taylor Hammal af te sluiten. De komende twee jaar zal hij sowieso in de GP’s uitkomen, met een optie voor het derde jaar. Zowel Courtney (Duncan) als Wilson (Todd) die beiden al een tweejarige contracten hebben.

Nu ik aan mijn 32ste GP-seizoen begin, is het geweldig om een Engelse rijder te hebben die die maar 5 minuten hier vandaan woont! Ik had het juiste moment nodig om Taylor het juiste pakket te geven zodat hij zich kan concentreren op zijn ontwikkeling als rijder. Hij is zo ver gekomen op zijn eigen verdienste. Bij deze mijn dank aan zijn familie en meer recent Rob Hooper’s team. Zij hebben laten zien dat er een weg naar de top is, ook al ben je maar een gewone  arbeider bent die geen GP carrière kan financieren. Nu moeten we kijken hoe de komende twee jaar verlopen voor Taylor, hopelijk kunnen we ook hem naar de top brengen.”

LEES MEER  Team Nederland voor het WK Jeugd in Heerde

Foto’s: Chewy Media

 

 

 

Uw reacties

Ook te lezen