Het Yamaha Factory MX2 Team bouwt nieuwe workshop in Genk

Het Yamaha Factory MX2 Team bouwt nieuwe workshop in Genk
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vandaag kregen we via social media te lezen dat Hans Corvers van het Monster Energy Yamaha Factory MX2 start met een nieuwbouw op een nieuwe locatie in Genk. In de Woudstraat komt er begin 2022 een gloednieuwe workshop voor het MX2 team.

Dit stond er te lezen: Teameigenaar Hans Corvers finaliseerde dinsdag de aankoop van een nieuw stuk grond in de Woudstraat in Genk, waar er een gloednieuwe workshop zal opgetrokken worden. Het Monster Energy Yamaha Factory MX2 Team hoopt begin 2022 naar de nieuwe locatie te verhuizen. Dat zou dan mooi samenvallen met het 25-jarige bestaan van het team.

Het team ontstond in 1997 onder de naam KEMEA en trok met een aantal piloten naar de rangen van de toenmalige BLM en groeide stelselmatig uit tot een grand-prix team in de MX2-klasse. De bezielers van het eerste uur waren toen al Hans Corvers en Marnicq Bervoets. Zij zijn nog steeds de drijvende kracht achter dit fabrieksteam van Yamaha.

LEES MEER  VIDEO: Elektrisch MX-prototype bewijst zichzelf tijdens circuittest

Uw reacties