Kenny Belaey wordt GasGas e-MTB atleet

Kenny Belaey wordt GasGas e-MTB atleet
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

GasGas heeft net een compleet nieuwe lijn van 11 elektrisch ondersteunde mountainbikes aangekondigd. Om die Enduro Cross, Trail Cross, Cross Country en Dual Cross eMTBs onder de aandacht te brengen, heeft GasGas o.a. trialbike legende Kenny Belaey onder de arm genomen!

De 38-jarige Belg heeft vier elite trialbike wereldtitels achter zijn naam. Daarnaast verwierf hij wereldfaam met verschillende gedurfde mediaproducties zoals zijn Balance slackline-project.

Naast zijn veelzijdigheid op de fiets -van trialbike over mountainbike, enduro en gravel- is ‘the Magician’ ook een enthousiast hobby-motortrialist. Een prima combinatie voor GasGas dus. We zijn benieuwd wat Belaey de komende maanden van plan is met zijn GasGas Enduro Cross fiets!


Belaey is trouwens niet de enige sterrijder in de GasGas eMTB stal. Naast de verschillende GasGas fabrieksrijders (Laia Sanz, Taddy Blazusiak…)  zal ook freeride held Adrian Guggemos zijn kunstjes loslaten op de GasGas Enduro Cross.

Voor modeljaar 2021 zullen GASGAS Bicycles verkrijgbaar zijn in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, Nederland en België, met verdere marktuitbreiding naar Noord-Amerika gepland voor de 2022 modellen.

Foto’s: GasGas

LEES MEER  JTX Racing krijgt een andere eigenaar

Uw reacties