X

Musquin en Webb over hun dubbel in SLC

De eerste van de twee wedstrijden in het Rice-Eccles Stadium verliep heel goed voor het Red Bull KTM Factory Team USA. Marvin Musquin won de finale voor teamgenoot Cooper Webb. Daarbij zette Webb een grote stap naar zijn tweede 450SX-titel! Beide blikken hier terug op hun wedstrijd.

Marvin Musquin:
“Ik kan het nu niet geloven, ik sta bovenaan op het podium. Ik heb dit seizoen wat problemen gehad, mijn doel is om terug te komen en steeds beter te worden. Er zijn zoveel goede rijders, dus de start is superbelangrijk en ik probeerde gewoon consistent te zijn. De ‘whoops’ blijven lastig maar ik ben heel trots op deze wedstrijd. Ik heb vandaag alles gegeven.”

Cooper Webb:
“Ik heb vanavond geen goede start gehad en dat heeft mij in de slotfase opgebroken. De whoops waren super lastig, later in de wedstrijd ging het steeds beter en kon ik daar een steeds beter aanvallen. Ik dacht dat ik in een goede positie zat maar Marvin pakte daar toch steeds het voordeel. De punten waren vandaag het belangrijkste, maar je wilt winnen zeker als je zo dichtbij bent. Dat winnen gaan we komend weekend proberen!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: KTM