Na vijf vice-titels gaat Seewer voor de titel

Na vijf vice-titels gaat Seewer voor de titel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met grote plannen gaat Jeremy Seewer naar het komende seizoen. De Yamaha-rijder heeft genoeg van de vice-titels en het komende seizoen telt alleen de MXGP-titel. De crosser uit Bülach, nabij Zürich, zal uitkomen voor het Yamaha fabrieksteam onderleiding van Louis Vosters. Naast Seewer komen ook Glenn Coldenhoff en rookie Ben Watson voor het Bergeijkse team uit.

“Ik heb vijf keer het tweede wereldkampioenschap behaald; twee keer in de MX2, twee keer in de MXGP en één keer in het WK Jeugd van 2011 in Cingoli achter Joe Savatgy. Dat is geen slechte statistiek, maar ik zou natuurlijk liever winnen. En ja, ik denk dat ik het kan!” aldus de Zwitser.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Yamaha

LEES MEER  Vijf minuten met Mitch Evans

Uw reacties