VIDEO: MX World deel 5 met Rene Hofer

VIDEO: MX World deel 5 met Rene Hofer
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De vijfde aflevering van de “MX World” serie geproduceerd door Red Bull is gewijd aan Rene Hofer. De 17-jarige Oostenrijker wordt door KTM ingezet in het WK MX2. Hofer legde eerder een spectaculair parcours af in de jongerencategorieën en kreeg nadien een zitje aangeboden bij het Red Bull KTM Factory Racing Team.

Oostenrijk is echter geen motorcrossland zoals België. De enige wereldkampioen uit het Alpenland was Heinz Kinigadner die zowel in 1984 als in 1985 een wereldtitel pakte in de 250cc klasse. Dat deed hij uiteraard op een KTM. Het merk heeft zijn basis in Oostenrijk waardoor het inlijven van een landgenoot speciale verwachtingen creëert. Kan Rene Hofer in de voetsporen treden van zijn illustere voorganger?

LEES MEER  Kijktip: Buurman wat doet u nu? op één met Stefan Everts

Uw reacties