Nicholls afwezig, Bobryshev gaat pijn verbijten

Nicholls afwezig, Bobryshev gaat pijn verbijten
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Dit weekend gaat het REVO British Championship verder op het circuit van Lyng. Jake Nicholls heeft besloten ook deze wedstrijd aan zich voorbij te laten gaan. De Honda-rijder heeft medio maart bij een crash schade opgelopen aan spieren en een zenuw in zijn schouder.

De 31-jarige crosser hoopte tijdens de tweede wedstrijd weer erbij te kunnen zijn maar dat is ondanks intensieve behandelingen niet gelukt. De afgelopen weekend ging Evgeny Bobryshev (foto) onderuit tijdens een training. De Rus blesseerde daarbij zijn schouder maar hij komt wel in actie. De leider in de tussenstand zal de pijn moeten verbijten maar dat is voor de Husqvarna-rijder geen probleem.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: NiekFotografie

LEES MEER  Gajser op de pole in Maggiora voor Herlings en Bogers

Uw reacties

Ook te lezen

 • Jett Lawrence sluipt dichterbij na zege

  Jett Lawrence sluipt dichterbij na zege

  Met twee manche overwinningen heeft Jett Lawrence de vierde wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship gewonnen. De Honda-rijder wist Chase Sexton (3-2) en Hunter Lawrence (2-3) voor …
 • Masterpool wint maar Deegan doet goede zaken

  Masterpool wint maar Deegan doet goede zaken

  Een verrassing in Mount Morris want Ty Masterpool heeft de vierde wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 250MX gewonnen. De Kawasaki-rijder werd tweede en eerste waarmee hij …
 • VIDEO: Qualy Highlights MXGP Italië 2024

  VIDEO: Qualy Highlights MXGP Italië 2024

  Tijdens de tiende Grand Prix van het seizoen starten Liam Everts (MX2) en Tim Gajser (MXGP) vanaf de pole-positions. De KTM-rijder wist in de laatste ronde de leiding over te …
 • Gajser op de pole in Maggiora voor Herlings en Bogers

  Gajser op de pole in Maggiora voor Herlings en Bogers

  In Maggiora heeft Tim Gajser zijn vijfde pole-postion van het seizoen veroverd. De Sloveen won de kwalificatiewedstrijd tijdens de tiende wedstrijd van het FIM wereldkampioenschap MXGP voor Jeffrey Herlings en …