Een nieuwe toekomst voor Eurocircuit Valkenswaard

Een nieuwe toekomst voor Eurocircuit Valkenswaard
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op de website van het Eindhovens Dagblad staat vandaag te lezen dat de gemeenteraad voor het circuit een toekomst voorziet. Alleen zal de weg naar die toekomst ‘lang en hobbelig’ zijn volgens de lokale politici.

Het Eurocircuit in Valkenswaard zit al jaren midden in een juridische en politieke storm en daar lijkt nu een einde aan te komen. Het besluit dat de gemeenteraad van Valkenswaard donderdagavond rond 23 uur nam, kan best ‘historisch’ worden genoemd. De afgelopen maanden is fundamenteel naar het bestaansrecht van het Eurocircuit gekeken; is er nog perspectief voor het roemruchte terrein? Nadat de inwoners van Valkenswaard zich al achter het voortbestaan van het complex hadden geschaard, heeft nu ook de politiek een heldere keuze gemaakt. Het artikel kan je verder lezen op ed.nl.

LEES MEER  Todd Kellet valt in voor Arnaud Tonus

Uw reacties

Ook te lezen