X

GP Lommel: Geen negatieve test voor publiek vereist!

Bij de organisatie van een groot evenement komt sowieso veel kijken. In Corona-tijden wordt GP Limburg, de drijvende kracht achter de Belgische GP motorcross overstelpt met vragen. Dezer dagen gaat dat voor toeschouwers met name over welke maatregelen gelden voor toegang.

Dit weekend mag de Grote Prijs in Lommel 5.000 toeschouwers ontvangen. Voor hen gelden alle courante COVID-beperkingen: namelijk het dragen van een mondmasker en voldoende afstand houden. Organisator Johan Boonen vult aan: “Bij deze wil ik nogmaals benadrukken dat er voor het publiek géén negatieve test vereist is! Uiteraard rekenen we er wel op dat iedereen netjes de bovenvermelde maatregelen volgt.”

Wie hét grootste motorcrossfeest van België wil bijwonen, kan nog steeds tickets online bestellen via deze link. Ook wie ter plaatse een ticket wil kopen, kan terecht aan de kassa. Althans voorlopig, want voor deze editie geldt wel degelijk op=op!

Om de veiligheid van het evenement te garanderen, is ook de paddock op “de Heeserbergen” gescheiden van het publiek. Voor de rijders, teams en professionele mensen die actief zijn, gelden dan ook strikte beperkingen.

Tekst: Redactie
Foto:
shotbyBavo