Ken de Dycker op de Factory Fantic in Lommel

Ken de Dycker op de Factory Fantic in Lommel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Keeno was vandaag aanwezig op het circuit ‘De Lansard’ in Veldhoven. Op social media liet hij een foto zien van een Fantic tweetaktcrosser met de verrassende mededeling dat hij zaterdag met deze machine  gaat meedoen in Lommel.

Zaterdag is er in Lommel de categorie EMX2T en Ken de Dycker zal dus deelnemen met een fabrieksmachine van het Fantic Factory Team Maddi. De tweetaktjes van Fantic lopen dit jaar als ‘vergif’ in de races van het Europees kampioenschap. We weten dat Ken een echte liefhebber is van tweetakten en daarom is het iets om naar uit te kijken daar op de Heeserbergen.

LEES MEER  Geen Motorsalon in januari?

Uw reacties

Ook te lezen