X

Dit weekend geen wedstrijden in Boekel

De club in Boekel werkte de afgelopen weken hard om een vergunning te krijgen voor de wedstrijden op 28 en 29 augustus en die werd afgelopen woensdag verkregen. De voorwaarden zijn echter zwaarder dan voorzien waardoor de organisatie niet kan plaatsvinden.

MC Boekel over de annulering: “We hebben vanmorgen helaas moeten besluiten om alle geplande wedstrijden te annuleren. Nadat we afgelopen woensdagmiddag eindelijk de vergunning binnen hadden hebben we ons gisteren de hele dag bezig gehouden met de gestelde voorwaarden in de vergunning. We hebben helaas vast moeten stellen dat de gestelde voorwaarden voor ons in de korte tijd tussen woensdag en nu niet meer haalbaar waren waardoor we tot het besluit zijn gekomen om de wedstrijden te annuleren.”

De club liep risico op zware sancties indien niet aan de gestelde voorwaarden werd voldaan waardoor er geen andere uitweg was dan het evenement te annuleren. De deelnemers krijgen hun inschrijvingsgeld terugbetaald. MC Boekel hoopt dat de komende evenementen wel nog onder acceptabele voorwaarden kunnen worden georganiseerd.

Foto: Niels Ooms