X

Gratis naar United in Dirt – GasGas Tour Genk!

Na succesvolle stops in Spanje en Frankrijk komt de GASGAS United In Dirt tour naar België! Wat houdt dit in? Op één locatie kan je zowel de GASGAS motorcross, enduro, trial als e-mountainbikes proberen. De Benelux editie van United In Dirt vindt plaats op 17 en 18 september in Genk.

GASGAS United in Dirt Benelux staat open voor rijders van alle leeftijden en niveaus en richt zich op iedereen die zich wil amuseren op twee wielen. Je hoeft zelf niet met een GASGAS te rijden of serieus aan competitie doen om deel te nemen! Met deze evenementen wil GASGAS mensen samen brengen die dezelfde liefde voor off-road delen.

Hoe het er aan toe gaat tijdens United In Dirt zie je hier:

Zelf naar United In Dirt!

GASGAS stelt een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor “United in Dirt” in Genk! Meedingen naar zo’n exclusieve spot is gemakkelijk. Ga via deze link naar het deelnameformulier (in het Engels). Daarna voer je deze vijf stappen uit:

  1. Vult het inschrijvingsformulier in
  2. Upload een video van jezelf op Instagram waarin je laat zien hoe je plezier maakt op een cross-, enduro- trialmotor of e-mountainbike. Dit hoeft niet op een GASGAS te zijn. Laat jouw persoonlijkheid zien, toon jouw creativiteit en deel jouw passie voor twee wielen!
  3. Tag twee van je beste riding buddies als je jouw video upload
  4. Volg @GASGAS.official op instagram
  5.  Gebruik de tag @GASGAS.official in de tekst van je post en de hashtags #UnitedInDirt #GASGASTour, zodat we je video kunnen zoeken en vinden!

GASGAS stuurt je een DM zodra we de winnaar(s) hebben gekozen. De winnaars worden bekendgemaakt op de officiële gasgas.official kanalen. Als je  een plaatsje hebt bemachtigd, hoef je alleen je motorkleding mee te nemen. Voor de rest wordt gezorgd door GASGAS. Veel succes en posten maar!


Een dag vol fun!

De bedoeling van United in Dirt is om jouw de regie te geven! Gewoon een paar rondjes crossen of een uur lang enduromotoren testen. Alles kan. Alle verschillende modellen proberen, proeven van een nieuwe discipline? Dit is jouw kans.

Om de dag wat meer pit te geven, brengt GASGAS ook een lading vette e-mountainbikes mee. Deze bikes zijn ontwikkeld met de modernste technologie. Het GASGAS gamma heeft voor elke rijder precies wat-ie zoekt!

Het team van GASGAS’ experten zal de hele dag aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, je te helpen met wat je maar nodig hebt, of gewoon om je wat productadvies te geven. Deze GASGAS fanaten zijn van alles op de hoogte. Wees dus niet bang om jou stoutste vragen te stellen of om te informeren naar toekomstige modellen.

Naast onze GASGAS experts zullen er ook merkambassadeurs en GASGAS rijders aanwezig zijn. Deze rijders zijn allemaal rastalenten die klaar staan met tricks en tips om je nog beter te maken en meer te laten genieten. En dat is nog niet alles! Ook onze vrienden van WP Suspension zullen aanwezig zijn met GASGAS motoren, uitgerust met hun nieuwste veringscomponenten. Kortom, United in Dirt mag je echt niet missen!

Op zoek naar meer info? Check hier  de “United in dirt” website.