X

Jopa Racing verwelkomt FMF Vision!

Jopa Racing Products blijft hard gaan! De bekende internationale weg-, race- en cross groothandel uit Enter heeft pas een nieuw merk toegevoegd aan zijn motorcrossgamma: FMF vision. Vanaf 1 Oktober is FMF Vision leverbaar bij Jopa Racing Products.

Het Amerikaanse top uitlatenmerk FMF Exhausts heeft de handen in elkaar geslagen met 100% om een nieuwe lijn van crossbrillen te lanceren. Het nieuwe FMF Vision-assortiment PowerCore- en PowerBomb assortiment bestaat uit meer dan 50 modellen, zowel voor volwassenen als kinderen.
“100% is momenteel de marktleider voor crossbrillen en FMF heeft dezelfde positie voor uitlaatsystemen” zegt Ludo Boinnard, CEO van 100% en medeoprichter. “Nadat ik voor meerdere projecten met FMF en de Emler-familie heb samengewerkt, is het spannend om twee iconische merken samen te brengen en FMF VISION te introduceren!”

” FMF Racing drijft passie voor crossmotoren en prestatieproducten,” voegt Donny Emler Jr, FMF Racing Marketing en Brand Director toe. “We vinden het leuk om iets terug te doen voor de sport die ons iconische merk zo succesvol heeft gemaakt. Het is een unieke situatie om samen te werken met een bedrijf als 100% om deze nieuwe visie tot leven te brengen.”

Meer informatie over FMF Vision via deze link
Klik hier voor meer informatie over Jopa Racing Products