X

Sidi 2024 Collectie gepresenteerd tijdens de MXGP van Arnhem

Jopa Racing Products kondigt met trots aan dat ze de langverwachte Sidi 2024 Collectie zullen presenteren tijdens de MXGP van Arnhem. De Sidi 2024 Collectie vertegenwoordigt het resultaat van een nauwe samenwerking met de top van de MXGP, zoals Jorge Prado en Jago Geerts. De collectie belichaamt de kernwaarden van prestatie, duurzaamheid en stijl.

Tijdens de MXGP van Arnhem krijgen bezoekers de gelegenheid om de Sidi 2024 Collectie van dichtbij te bekijken en in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van JOPA en Sidi. Bezoekers zullen niet alleen getuige zijn van de nieuwste collectie, maar ook de kans krijgen om inzicht te krijgen in de technische aspecten van Sidi.

JOPA nodigt motorsportliefhebbers, professionals en media van harte uit om onze stand te bezoeken tijdens het aanstaande weekend.

Datum: 19 & 20 augustus
Locatie: MXGP Arnhem

Over Sidi

Sidi is een internationaal erkend merk gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige motorsportlaarzen en -schoenen. Met tientallen jaren ervaring en een toewijding aan innovatie heeft Sidi een reputatie opgebouwd als een pionier in de branche, geliefd bij professionele rijders en amateurs over de hele wereld.