HOT: Cyril Genot vervangt Jeremy Van Horebeek in MXON!

HOT: Cyril Genot vervangt Jeremy Van Horebeek in MXON!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Beta fabrieksrijder Jeremy Van Horebeek kwam voor de MX of Nations op 25 en 26 september in de knel met zijn team. Door de beperkte tijd beschikbaar voor testwerk tussen de GP’s zag ‘The Jerre’ zich immers genoodzaakt om af te melden voor Team Belgium! Teammanager Johan Boonen vond gelukkig een goede oplossing in de persoon van Cyril Genot.

Op het zanderige Mantova moet Genot zeker zijn mannetje kunnen staan. De sympathieke Limburger eindigde tijdens de GP van België in Limburg één reeks 12de en reed in de ADAC MX Masters de pannen van het dak in de zandwedstrijden. SDM-Corse Beta’s Daniele Marchese, de teammanager van Jeremy Van Horebeek, sprak in dit interview al over de uitdaging die zijn team ondervond om te kunnen testen tijdens het drukke WK seizoen.

Daarmee zal België dus uitkomen met een jong trio: Brent Van Doninck, Cyril Genot en Liam Everts. Alleen Van Doninck reed al eerder in de Motorcross der Naties. Klik hier voor het overzicht van de deelnemende MXoN teams.

Foto: ADAC, Beta

 

 

 

LEES MEER  Tijdschema KNMV ONK Reusel

Uw reacties

Ook te lezen